คุณสามารถ ค้นหาข้อมูล งานสาธารณสุข, และข้อมูลต่างๆของคณะสาธารณสุขศาสตร์ มหาวิทยาลัยมหิดล ได้ โดยกรอกข้อมูลภายในช่อง และกด "ค้นหา"
การพัฒนาผลิตภัณฑ์คุกกี้ข้าวกล้องสินเหล็ก
Development of Sinlek Brow Rice Cookie
Tags : -
24/04/2556 | 11:43:48 |
ผลของไคโตซานต่อการยืดอายุการเก็บรักษาขนมลูกชุบ
Effect of Chitosan on Shelf-life Extension of Lookchup
Tags : -
24/04/2556 | 11:23:55 |
Effect of malva nut gum (purified and crude), sodium chloride and phosphate on cooking, texture, colour, rheology and microstructure of different chicken meat batters
Tags : ,
24/04/2556 | 12:06:00 |
Malva nut gum. (Part I): Extraction and physicochemical characterization
Tags : ,
24/04/2556 | 12:05:51 |
Textural and sensory quality of poultry meat batter containing malva nut gum, salt and phosphate
Tags : ,
24/04/2556 | 12:05:42 |
Effect of Crude Malva Nut Gum and Phosphate on Yield, Texture, Color, and Microstructure of Emulsified Chicken Meat Batter
Tags : ,
24/04/2556 | 12:05:30 |
การศึกษาเบื้องต้นของแป้งธัญพืช 5 ชนิดเพื่อใช้ผลิตเครื่องดื่มเลียนแบบนม
Preliminary Study of Using 5 Cereal Flours for Imitation Milk Production
Tags : ,
24/04/2556 | 11:58:54 |
การเปรียบเทียบสมบัติทางเคมี-ฟิสิกส์ของฟลาวร์และสตาร์ชจากเมล็ดสำรอง
Comparison of Physico-chemical Properties of Flour and Starch from Malva Nut Seeds
Tags : ,
24/04/2556 | 12:01:20 |
การสกัดและองค์ประกอบทางเคมีของกัมจากเมล็ดสำรอง
Extraction and Chemical Compositions of Gum from Malva Nut Seeds
Tags : ,
24/04/2556 | 12:03:16 |
การใช้อินเทอร์เน็ตและผลกระทบ ในนักเรียนระดับชั้นมัธยมศึกษาในประเทศไทย
Tags : ,
24/04/2556 | 17:21:40 |
© Copyright คณะสาธารณสุขศาสตร์ มหาวิทยาลัยมหิดล All Rights Reserved. 420/1 ถนนราชวิถี เขตราชเทวี กรุงเทพฯ 10400.โทร 0-2354-8543 |